Direct afvoeren Douane / vernietigingspartij aanmelden Aanvraag container / Organic Bio Box

Semler0499 - 47 50 12

Ga voor een Vette Clubkas!

Frituurvet is van waarde. Het is voor 90% inzetbaar als grondstof voor biodiesel. Omdat het een waardevolle grondstof is, krijg u daar een opbrengst voor als u het voor ons apart houdt. En dat is mooi meegenomen voor uw clubkas!

Inzamelactie

Semler zet gratis een rolcontainer bij uw club neer. Maak er een inzamelactie van met uw club en haal het frituurvet op bij de mensen in uw wijk. U ontvangt van Semler uitstekende communicatiemiddelen om uw actie te ondersteunen. Samen met Semler wordt de actie een succes zodat u de clubkas flink kunt spekken.

img-vette-club-actie

Wat levert het de club op?

Een volle container is geld waard!
Als de container vol is wordt deze gewogen en uw club ontvangt een vergoeding. De opbrengst van een volle container kan maar liefst oplopen tot €25.

Hoe werkt het?

U meldt zich aan bij Semler via mail of telefonisch. U ontvangt kosteloos een blauwe 240 liter container. Als de container vol is, meldt u dit bij Semler en deze wordt binnen een week omgewisseld en een schone gewassen container terug geplaatst. Vergoeding wordt overgemaakt op door uw opgegeven rekeningnummer.

Wilt u starten?

Neemt u dan contact op met ons op! 0499-475012. Of vul onderstaand formulier in. Binnen een week ontvangt u van ons een 240 liter container.

  • Algemene gegevens

  • Heeft u nog vragen of opmerkingen?