Direct afvoeren Douane / vernietigingspartij aanmelden Aanvraag container / Organic Bio Box

Semler

Over Semler

Semler BV is een bedrijf met een enorm stabiele dienstverlening. Vanzelfsprekend voor Semler is het persoonlijke contact met de klant, dit komt door de korte en directe communicatielijnen. Dit, samen met een grote mate van flexibiliteit en een Brabantse ‘niet denken maar doen’ mentaliteit maakt Semler een uniek bedrijf in zijn soort!

Veiligheid

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle “kapitaal”. Dat geldt ook voor iedereen waarmee zij tijdens hun werk in contact komen. Semler B.V. garandeert de best mogelijke werkomstandigheden zodat iedereen ’s avonds weer veilig terug kan keren naar huis.

Vakmanschap

Wij vinden dat vakmanschap veel meer is dan je vak goed verstaan. Het gaat bij ons om eigen inbreng, passie en gedrevenheid. Al onze mensen focussen, in nauw samenspel met onze klanten, op samenwerking zodat allen kunnen profiteren van wederzijdse kwaliteiten.

Innovatie

Binnen én buiten onze organisatie zijn wij geïnteresseerd in ideeën van iedereen. Wij staan open voor alle vormen van innovatie en delen deze met onze klanten en medewerkers. Semler B.V. biedt ruimte voor haar medewerkers om innovatieve ideeën uit te kunnen dragen.

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid gaat bij Semler B.V. veel verder dan een vriendelijke glimlach of gehoor geven aan de wensen van een klant. Klantvriendelijkheid betekent voor ons: “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”. Altijd en overal.

img-vrachtwagens

Duurzaamheid

Semler B.V maakt door middel van recycling van uw afval weer grondstoffen. Wij vinden dit nodig om de schaarste van de hulpbronnen waarmee welvaart wordt voortgebracht nu en in de toekomst te bestrijden. Wij werken ook aan een duurzame relatie met onze klanten en personeel waarbij wij elkaar versterken en van elkaar leren.